Lakásbiztosítás
Sajnos az év nem csak nyugodt, napsütéses napokból áll, bárkivel és bárhol előfordulhatnak nem várt káresemények, mint pl. csőtörés, üvegtörés, tűzeset, robbanás, felhőszakadás, viharkár, villámcsapás, jégverés, földrengés, árvíz, betörés, rongálás és még számos egyéb kockázat, amire érdemes felkészülnie, de legalább bebiztosítania magát minden ingatlan tulajdonosnak.
 
Ne kockáztasson, kössön körültekintően lakásbiztosítást otthonára, ingatlan és ingó vagyonára!

 

Akár lakásra, családi házra, ikerházra vagy sorházra keres megfelelő lakásbiztosítást, expressz kalkulátorunk segítségével percek alatt könnyedén összehasonlíthatja a hazai biztosító társaságok ajánlatait és kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási terméket.
Magas infláció, növekvő építőanyag és alapanyag árak, emelkedő munkadíjak, száguldó energia költségek. Ki ne hallotta volna ezeket a kifejezéseket az elmúlt időszakban, akár naponta többször is. De vajon ki gondolt arra, hogy mindez a lakásbiztosítását is érintheti? Amennyiben lakásbiztosításunk nem követi ezeket a változásokat, könnyen alulbiztosítottá válhat.
 
DE MIT IS JELENT AZ ALULBIZTOSÍTOTTSÁG?

Erről akkor beszélünk, ha lakásunk, házunk újjáépítésének, ingóságaink újrabeszerzésének költségei meghaladják a szerződésben rögzített un. biztosítási összegeket. A biztosítási összeg ugyanis a kártérítés felső határa. Alulbiztosítottsághoz vezethet a fenti gazdasági változások hatásán kívül, ha az alapterület helytelenül van megadva, illetve ha az időközben történt felújítások, hozzá- vagy ráépítések, esetleg nagy értékű ingóságok beszerzése óta nem módosítottuk biztosításunkat.

 

Rendszeresen aktualizálja biztosítási értékeit, válasszon Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást (MFO)! A www.e-otthonbiztositas.hu weboldalunkon online összehasonlíthatja és percek alatt meg is kötheti megújított lakásbiztosítását.
 
Tájékoztatjuk, hogy az általunk üzemeltetett digitális összehasonlító felületek független oldalak, a megjelenített biztosítási ajánlatok nem szponzorált termékek, ezért oldalunkon nem találhatóak kiemelt ajánlatok sem.
Amennyiben kérdése adódik a díjszámítás vagy a szerződés megkötése folyamán, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

 

Akár újat kötne, akár váltana, számoljon velünk!
A legkedvezőbb lakásbiztosítás ajánlatok egy helyen.

 

Magyarországon 13 biztosítótársaság kínál lakásbiztosítási termékeket. Az Eurorisk ezek közül 10 társaság termékeit mutatja be:

 

  • Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
  • Allianz Hungária Zrt.
  • Colonnade Insurance S.A.Magyarországi Fióktelepe
  • Generali Biztosító Zrt.
  • Genertel Biztosító Zrt.
  • Groupama Biztosító Zrt.
  • K&H Biztosító Zrt.
  • SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
  • UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
  • UNIQA Biztosító Zrt.


 

Amennyiben az összehasonlításban nem szereplő termék iránt érdeklődik, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.07.08
PoweredBy: SK Trend Kft